در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من جانباز و کارگر یک شرکت خصوص با تعداد بیش از 50 نفر کارگر هستم و تازه فهمیدم از 7% حق بیمه معاف هستم لذا میخوام ببینم چگونه میتوانم مبلغ کسر شده از حقوق این چند سالم بابت حق بیمه سهم کارگر را پس بگیرم

. کارفرمای بنده هم اظهار بی اطلاعی از این قانون دارد و به همین دلیل از حقوقم کسر کرده و بحساب تامین اجتماعی واریز کرده.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

با ارائه مدارک لازم از طرف کارفرما به بیمه مبنی بر جانباز بودن شما این مبالغ اضافی پرداخت شده در حساب کارفرما در تامین اجتماعی باقی می ماند . کارفرمای شما باید درخواست استرداد اضافه واریزی بدهد تا این مبلغ پس از محاسبات دوره ای به کارفرما برگشت داده شود . ایشان هم باید مبلغ را به شما بازگرداند.

با تشکر