در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)
سلام وقتتون به خیر. به منظور خرید بیمه یک ساختمان در حال ساخت چه کلوزها و مواردی باید در نظر بگیریم؟ مسولییت کارفرما در برابر کارکنان؟ شخص ثالث؟  همچنین کدام یک از شرکت های بیمه در زمینه ساختمان به تعهدات خود پایبند تر هستند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (120 امتیاز)
با سلام

این موارد بستگی به شما داره که چه کلوز هایی مد نظر شما باشه

پوشش بيمه اي مسئوليت مهندزين ناظر ، مشاور ، طراح ، مجري

پوشش بيمه اي پرداخت خسارت بدون رأي دادگاه

پوشش بيمه اي پرداخت هزينه پزشکي بدون اعمال تعرفه

پوشش بيمه اي مطالبات زازمان تامين اجتماعي و زازمان خدمات درماني

پوشش بيمه اي شخص کارفرما و پيمانکار و ناظر و مشاور و طراح و مجري فقط در محب مورد بيمه

پوشش بيمه اي مسئوليت كارفرما در مقابب خسارت جاني وارد به اشخاص ثالث

پوشش بيمه اي مابه التياوت ديه يك زال آتي

ديه دول و مازاد بر تعهدات غرامت نقص عضو مندرج در بيمه نامه

سوالی بود در خدمتم