در دیه و بیمه خودرو توسط (1,290 امتیاز)
در صورت تصادف جرحی آیا فقط باید با آمبولانس مجروح را به بیمارستان انتقال داد تا بیمه پول را پر داخت کند
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
درود بر شما
تصادفی‌ها باید رایگان پذیرش شوند، با آمبولانس یا بی آمبولانس!

زمانی‌که مصدومان حوادث رانندگی چه با آمبولانس و چه با خودروی شخص به بیمارستان انتقال یابند، بیمارستان مربوطه فارغ از اینکه خصوصی است یا دولتی، باید قانونا این بیماران را رایگان پذیرش و مداوا کند.
 مدتی است در فضای مجازی، پیامی دست به دست می‌شود که در آن تاکید شده چنانچه با وسیله نقلیه خود مصدوم حوادث رانندگی را به بیمارستان انتقال دهید، بیمه متقبل هیچگونه هزینه‌ای نمی‌شود و از بدو ورود باید کلیه هزینه‌ها را شخصا پرداخت کنید.
این در حالی است که در چنین مواردی این شرکتهای بیمه نیستند که مستقیما هزینه‌های درمانی را می‌پردازند بلکه وزارت بهداشت و درمان است که قانونا موظف است هزینه درمانی این مصدومان را بپردازد. بیمارستانها نیز چه دولتی باشند و چه خصوصی، ملزم هستند تا این بیماران را قانونا بدون گرفتن هیچ وجهی، پذیرش و تمام اقدامات لازم درمانی را برای آنها انجام دهند. در مقابل تمام هزینه‌های مصدومان بر مبنای تعرفه‌های دولتی توسط وزارت بهداشت، درمـان و آمـوزش پزشکی پرداخت خواهد شد.

@bimehshop
توسط (2,510 امتیاز)
سلام
در تصادف منجر به جرح نیازی به نیست که مصدوم با آمبولانس به مراکز درمانی انتقال شود ولی ملاک پرداخث دیه برای،شرکت بیمه صورتجلسه اولیه حادثه است که باید توسط پلیس تنظیم شود وکروکی حادثه توسط کاردان فنی
که برای تشکیل پرونده در شرکت بیمه ازملزومات اصلی است
باسپاس