در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
چنانچه آسیب های وارده به راننده مسبب حادثه معادل ۳۰۰ درصد یعنی سه دیه کامله باشه و بیمه پرداخت تنها یک دیه رو تقبل کنه آیا امکان وصول دو دیه مابقی از صندوق تامین خسارات وجود داره یا نه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق قوانین و ایین نامه ۶۷ و اینکه به شما غرامت تا سقف سرمایه پرداخت خواهد شد و همچنین صندوق تامین خسارات نیز تکلیفی برای پرداخت به راننده مسبب حادثه ندارد ولی خب شما شانسی دارین که با شکایت حقوقی بشه براتون۳تا دیه گرفت