در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
باسلام،ایا کسی که ۶۹سال دارد وتا خرداد سال ۹۰بیمه بیکاری به مدت هجده ماه دریافت کرده است و بعداز ان تا نهم اردیبهشت نودوشش مشغول بکار بوده و بیمه تامین اجتماعی بوده است میتواند دوباره از بیمه بیکاری استفاده کند؟
با این توضیح که از طرف کارفرما اخراج شده و تماما شب کار بوده است در این مدت.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر زمان زیادی تا بازنشستگی تان باقی نمانده است و نمی توانید کار پیدا کنید معمولا با توجه به سابقه بیمه تان بیمه کاری به شما تعلق می گیرد . البته بهتر است درخواست بازنشستگی دهید .

با تشکر