در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (120 امتیاز)
با سلام

با 16 سال سابقه کار در سازمان دولتی به دلیل مشکلاتی بازخرید شدم. با توجه به پرداخت پاداش سنوات یاد شده آیا می توان سوابق پرداخت بیمه بازنشستگی خود را به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی انتقال داد؟ در این صورت مبنای محاسبه حق بیمه چگونه خواهد بود؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می توانید انتقال دهید . این دو موضوع ربطی به هم ندارند . اولین حقوق مبنای کسر بیمه تامین اجتماعی یا آخرین حقوق ارگان قبلی (هر کدام که بیشتر باشد) را در 18% ضرب کنید و سپس در تعداد ماههای سابقه ضرب کنید و از مبلغی که از طریق صندوق بیمه قبلی شما منتقل می گردد کسر کنید . مبلغ نهایی بدست می آید.

با تشکر