در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

در کارگاهی عرف و رویه برای پرداخت و تحویل کمک های نقدی و غیرنقدی وجوددارد آیا کارگری که در مرخصی استعلاجی به سر می برد مشمول امتیازات معمول در کارگاه می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در ایام تعلیق ناشی از مرخصی استعلاجی چنانچه حقوق و مزایایی ،به جز آنچه که در لیست های بیمه ارسالی به سازمان تامین اجتماعی ماخذ پرداخت حق بیمه قرار گرفته اند و در نتیجه در دوران بیماری و استراحت پزشکی مربوط به آن نیز سازمان یاد شده غرامت مزد را بر آن اساس  پرداخت می نماید،درمقاطع مختلف ماهانه ،شش ماهه ،یکساله و...به کارگران دیگر پرداخت شود پرداخت آن به کارگری که در استراحت پزشکی بوده وقادر به کار نمی باشد مشروط به اینکه این ایام به تاییدسازمان تامین اجتماعی رسیده باشد تکلیف کارفرمای مربوط خواهد بود.