در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام من مدت 23سال سابقه مشاغل سخت درراه و شهرسازی ک ب تایید کمسیون مشاغل سخت اداره کارودیوان عدالت رادارم و رای الزام ب بازنشستگی پیش ازموعد در مشاغل سخت را از دیوان گرفتم ک درمتن رای مدت مشخص نکرده و نوشته ک ایشان سابقه پرداخت حق بیمه در مشاغل سخت را دارا بوده و با تایید دبیرخانه کمسیون مشاغل سخت اداره کار شرایط بازنشستگی پیش موعد را دارد ک با اعتراص زمان و مکان از طرف تامین اجتماعی شد ک خالاصه منجرب صدور رای دادنامه ب نفع من شد ک الان شعبه تامین مدت رو قبول نمیکنه چون توی رای مدت مشخص نکرده

لطفاراهنماییم کنید.ممنون.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
رای بر اساس تاییدیه کمیته مشاغل سخت زیان آور صادر شده است و تامین اجتماعی نمیتواند نسبت به رای صادره توسط دیوان عدالت اداری استنکاف نماید لذا در صورت عدم تمکین نسبت به حضور در شعبه صادرکننده رای دیوان اقدام تا دستور و پیگیری از سوی دیوان برای فرد یا نهاد یاسازمان متخلف صادر گردد