در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا کارکنان دستگاه های اجرایی اساسا می توانند به اختیار خود صندوق بیمه ای دیگری را انتخاب و جایگزین سازمان تامین اجتماعی یا سازمان بازنشستگی کشوری نمایند در صورت مثبت بودن پاسخ شرایط این جایگزینی چیست؟
3 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

همان گونه که در ماده ۱۰۲ قانون مدیریت خدمات کشوری نیز آمده است کارمندان می توانند در صورت تمایل به جای سازمان تامین اجتماعی یا سازمان بازنشستگی کشوری مشمول مقررات یکی دیگر از صندق های بیمه ای قرار گیرند در این صورت سهم کارفرمایی دولت برای خدمات تامین اجتماعی حداکثر به میزان سهم کارفرمایی مقررات قانون تامین اجتماعی می باشد و مابه تفاوت توسط کارمندان پرداخت می گردد این قبیل کارمندان از لحاظ بازنشستگی وظیفه از کارافتادگی و نظایر آن مشمول مقررات صندوقی که انتخاب کرده اند می باشند. تغییر صندوق در طول مدت قرارداد فقط یک باز امکان پذیر می باشد.