در بیمه بیکاری توسط (109,610 امتیاز)
سلام

قانون بیمه بیکاری حداقل سابقه بیمه را جهت برقراری بیمه بیکاری ۶ ماه اعلام نموده است آیا تفاهم نامه مشترک ناقص قانون موصوف در رابطه با حداقل سابقه بیمه نمی باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

تقاهم نامه مذکور با کارگرانی است که به صورت قرارداد وی تمدید نمیگردد در حالی که کارگر با علم به این موضوع که پس از پایان قرارداد بیکار می شود و علیرغم آن قرارداد موقت را امضا کرده است