در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام

با ارتقای شغلی از کارمند اداری به مسئول دفتر تا چه میزان افزایش حقوق جزء افزایش متعارف میباشد.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بحث متعارف وغیر متعارف با ابلاغ برنامه ششم توسعه به پایان میرسد و چنانچه حقوق وحق بیمه کسی غیر متعارف باشد میانگین دو سال محاسبه میشود اما در کل چنانچه ارتقا شما براساس حکم کارگزینی باشد هیچگونه مشکلی ندارد