در سوابق بیمه توسط (160 امتیاز)
با وجود درخواست پرداخت بیمه خود به صورت کامل درخدمت نیمه وقت ,بعداز سه سال متوجه شدم فقط چند ماه نخست بصورت کامل رد شده ومابقی نصف رد شده است.استخدام کشوری هستم.جهت ترمیم سابقه خود در این مدت چه کنم؟تامین اجتماعی قبول نمیکند.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قانون استخدام کشوری بر رابطه ی کاری شما و کارفرما حاکم است می بایست دادخواست چاپی خود را در دو نسخه به انضمام مدارک مثبت ادعای خویش به دیوان عدالت اداری تسلیم نمایید.