در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید مدرس زبانکده هستم مدت یک سال ونیم با استفاده از ماده هشتاد بیمه کامل پرداخت کرده ام ولی در حال حاضر که ماده هشتاد برداشته شده توان پرداخت هزینه بیمه کامل را ندارم چون درصد کمتری رو مدیر موسسه میپردازه.

اگر از این به بعد فقط بیمه بیست روز رو پرداخت کنم  و احیانا در آینده لازم بشه که از بیمه بیکاری استفاده کنم، آیا در طی استفاده از بیمه بیکاری، بیمه من بطور کامل پرداخت میشود یا ناقص. متشکرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اسبقه بیمه تان به صورت کامل در ایام بیمه پر می گردد . ولی مبلغ دریافتی تان به عنوان مقرری بیمه بیکاری . زمان پرداخت مقرری کاهش می یابد .

با تشکر