در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (200 امتیاز)
سلام... آیا میتونیم در هر شرایط سنی از همون اول یک جا مبلغ بیمه را پرداخت کنیم و از مزایای بعد اون استفاده کنیم؟
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه منظورتون اینه که حق بیمه ۳۰-۲۰ سال رو یه جا بریزین و بلافاصله بازنشسته بشین،باید عرض کنم که خیر.

زیرا گذشت زمان،مهم ترین عامل برای استفاده از اون خدمات و مزایاست.

ولی اگه بخواین از مزایای بازنشستگیش بعد از گذشت مدت زمان استفاده بفرمایین،قطعا در میزان اندوخته و دریافتی حقوق مستمری تان تاثیر خواهد داشت.
در غیر اینصورت لطفا سوال تون رو واضح تر باید مطرح بفرمایین.