در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام مدیر عامل و رییس هییت مدیره شرکت سهامی خاص هستم در صورتی که بازنشسته شوم باید از سمت مدیریت عامل استعفا نمایم یا میتوانم بازنشسته شوم و کماکان بعنوان مدیر عامل شرکت باقی بمانم با تشکر از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
افراد بازنشسته حق ادامه کار از نظر تامین اجتماعی را ندارند لذا باید بعنوان مشاور مشغول کار شوید تا مورد مواخذه تامین اجتماعی واقع نگردید اما ادامه مدیر عاملی در شرکت منع قانونی از نظر قانون تجارت ندارد