در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (200 امتیاز)
سلام..پدر من 74 سال سن دارن.متاسفانه بعلت عملی که روی چشمشون داشتن الان نزدیک به 15 سال هست که سر کار نمیرن بطوریکه بینایی چشمشون خیلییی کم شده ...شغل قبلی ایشون کارگری ساختمان بوده و بعلت بی اطلاعی ایشون اصلا بیمه نبودن..میخواستم بدونم با توجه به اینکه بیمه نبودن آیا به ایشون هم مستمری از کارافتادگی تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

شما برای ازکارافتادگی باید به شعبه بیمه مراجعه کنید و از آنجا به کمیسیون های پزشکی تامین اجتماعی راهنمایی می گردید. اگر تاریخ شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی شما شرایط بیمه ای را داشته باشد می توانید از مستمری ازکارافتادگی بهره مند گردید. خلاصه بگویم تاریخ از کارافتادگی شما باید در دوران بیمه پردازی بوده باشد .

با تشکر