در بیمه بیکاری توسط (200 امتیاز)
سلام..پدر من 74 سال سن دارن.متاسفانه بعلت عملی که روی چشمشون داشتن الان نزدیک به 15 سال هست که سر کار نمیرن.شغل قبلی ایشون کارگری ساختمان بوده و بعلت بی اطلاعی ، ایشون اصلا بیمه نبودن..

میخواستم بدونم با توجه به اینکه بیمه نبودن آیا بیمه بیکاری به ایشون هم تعلق میگیره یا اینکه ارگانی هست که حمایت کنه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

برای دریافت بیمه بیکاری ، حداقل باید شش ماه سابقه پرداخت حق بیمه در کارگاه را داشته باشند در غیر اینصورت بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت.