در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام
این حقیر مدت ده سال از تاریخ 1.3.85تا تاریخ31.6.95 سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم از تاریخ 1.7.95 به بعد شرکت تعطیل شد و برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه نمودم که گفتند چون از بیمه مرخصی زایمان استفاده کردم باید مدت 2 سال کارکنم تا ازبیمه بیکاری بتونم استفاده کنم درحالیکه ازتاریخ 19.2.94 تا 19.8.94 د رمرخصی زایمان بوده ام .

اکنون تکلیف من چیست چطوری بیمه بیکاری شامل حال من میشود درحالیکه محتاج هستم .و7ماهه بیکارم وبیمه هم نیستم.
ممنون ازراهنماییتون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
از طریق ارایه دادخواست و رسیدگی توسط مراجع حل اختلاف و تایید اخراج خارج از اراده خواهان خواسته شما قابل پی
یری و اجرا خواهد بود