در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید من 3 سال پیش در ماه اول خدمت سربازی به علت بیماری اعصاب و روان در بیمارستان اعصاب و روان بستری شدم، و بعد از کمسیون معافیت دائم از خدمت به علت بیماری اسکیزوفرنی(ماده 33 بند 3 ) برام صادر شد. بعد از گذشت این مدت هنوز هیچ جا نتونستم کار بکنم و بیمه تامین اجتماعی هم نیستم. آیا من می تونم برای از کار افتادگی اقدام کنم؟ کپی تمامی مدارک بیمارستان و غیره رو هم دارم. این که این مدت گذشته مساله ای نیست؟

خیلی ازتون ممنون می شم اگه بهم جواب بدید...
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ازکارافتادگی از کدام ارگان : از تامین اجتماعی که نمی توانید چون سابقه بیمه ندارید . آیا ارگان دیگری مد نظرتان است ؟

با تشکر