در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام خدمت شما کارگر پارکینگ توقیفی هستم و در تاریخ 8/12/94تصادف کردم و پای چپم زیاد صدمه دیده که درشت نی ونازک نی خرد شده که پلاتین گذاشتم وکشکک زانویم هم شکسته که براثر ضربه زیاد به رانم غده لنفابی داخل رانم بزرگ شده که عمل جراحی کردم وبرای اثر ضربه دوتا از عصبهای پای چپم هم اسیب دیده که پزشکی قانونی هم تشخیص داده میخواستم بدونم از کار افتادگی بهم تعلق میگیره یا نه
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

ازکارافتادگی در صورت معرفی پزشک متخصص معالج قابل بررسی هستش در صورتی که 66 در صد توانایی بدنتون رو از دست بدین

با پزشکتون مشورت کنین