در شرکت بیمه توسط (320 امتیاز)
استخدام در بیمه حکمت صبا چه زمانی می باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اسخدام در شرکت بیمه صبا یا هر شرکت بیمه دیگر از دو طریق انجام میگیرد یا آگهی روزنامه و یا سایت اینترنتی همان شرکت

صورت میگیرد

ولی جهت کمک به جنابعالی پیشنهاد میکنم اگر مدرک تحصیلی مرتبط  یا تخصص دارید منتظر اعلام شرکت بیمه ها نمانید لیستی از شرکتهای بیمه تهیه کنید و در تمامی وب سایت هرشرکت در قسمت دعوت به همکاری رزومه خود را ارسال نمایید

موفق باشید