در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
استعلام پرداخت بیمه عمر بیمه سامان چگونه است
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام وارادت

دوست عزیزاگر منظور شما استعلام از پرداخت شدن حق بیمه تون میباشد.با وارد شدن به درگاه پرداخت شرکت بیمه سامان از پرتال یا سات نمایندگان با واردکردن کد ملی وکد بیمه گذار یا کد اعلام بدهکار بیمه نامه وارد شوید اگر پرداخت نشده باشد مشخص مباشد در صورت پرداخت مبلغی را نشان نمیدهد وکلا وضیت بیمه نامه خودتونو میتواید رویت کنید .

اما اگر برای پرداخت اقساط حق بیمه میفرمایید برای هرسر رسید پرداخت کد جدیدی صادر میود که بیمه گر شما باید بهتون اطلاع بدهد یا با شماره تلفن شرکت بیمه تماس بگیرید از مسئول قسمت بیمه عمر دریافت کنید.درضمن اس ام اس پرداختها براتون میاد یا ایمیل میشود.