در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
با سلام. عموی بنده در سال 1361 پدر و مادرش را بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح کردند و تا سال 94 بیمه ایشان بودند و ضمنا  بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح 14'15 سال قبل طوری گفتند به بیمه تکمیلی انتقال دادند.

ایشان الان حق بیمه خود را از وراث درخواست کرده اند.چکنیم؟چگونه میشود پرداختی ایشان را در این سالها استعلام کرد.  باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلامداگر منظور شما سوابق خام میباشد یعنی چقدر سابقه پرداخت کرده با مراجعه به سایت میتوانید این سابقه را میتوان دریافت کرد یا اینکه به شعبه ای که حق بیمه پرداخت کرده مراجعه نمود وسوابق را دریافت کرد اما اگر منظورتان لیست حقوق ودستمزد میباشد بازهم میتوان از طریق سایت یا شعبه درخواست لیست حق بیمه با ذکر حقوق ودستمزد را بگیرید