در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام

آیا عضو بیمه ای شرکت خدمات بیمه ای می تواند در یک شرکت سهامی خاص با موضوع غیر بیمه عضو هیات مدیره باشد و یا سهامدار و یا سمت داشته باشد.

 بطور مثال در یک شرکت که موضوع فعالیت آن پخش مواد غذایی باشد و کاملا خصوصی باشد.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
طبق مفاد 5 و 6 آبین نامه 75 مصوب شورای عالی بیمه:
مدیر عامل و حداقل یک عضو بیمه ای در اشخاص حقوقی متقاضی نمایندگی، می بایست شرایط شخص حقیقی متقاضی نمایندگی (که در ماده 5 شرح داده) را دارا باشد.

از طرفی شغل نمایندگی بیمه یک شغل منحصر به فرد است و متقاضی باید فقط و فقط در این شغل اشتغال داشته باشد و از طرف نهاد نظارتی صنعت بیمه پذیرفته نیست که نماینده بیمه دو شغله باشد. البته "اعضای هیات علمی دانشگاه ها" به شرط نداشتن سمت اداری، شامل این مورد نمی شود.

از آنجایی که عضو بیمه ای می بایست تک شغله باشد، عضویت در هیات مدیره یک شرکت دیگر هم شغل محسوب می شود و این دو با هم در تضاد هستند.

در سال های اخیر، نهاد نظارتی صنعت بیمه
شدیدا این موضوع را در دستور کار قرار داده
و با اعمال کنترل های لازم، از ادامه فعالیت نمایندگان چند شغله جلوگیری کرده است.