در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

آیا صحبت از سود پیش بینی در بیمه عمر ممنوع است؟

1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

طبق بخش نامه بیمه مرکزی. شرکت های بیمه دیگر حق ندارند در جداول بیمه های عمر و سرمایه گذاری خود پیش بینی را قید نمایند و هر شرکتی که این کار را انجام می دهد تخلف می کند.

در بیمه های عمر به علت آن که پیش بینی هیچ ضمانتی از طرف بیمه مرکزی ندارد، لذا این سوتفاهم به وجود امده بود که سود های 20 22 یا 25 28 از طرف بیمه مرکزی تضمین شده که این طور نیست و این نرخ سود ها سال به سال با توجه به شرایط اقتصادی آن سال توسط هر شرکت بیمه ای اعلام و پس از حسابرسی مالی و تایید بیمه مرکزی به اندوخته های بیمه عمر اضافه می گردد.

لذا مبنا تضمین بیمه مرکزی در بیمه های عمر بجز بیمه سامان بشرح ذیل است:
16% دو سال اول
13% دو سال دوم
10% از سال چهارم تا پایان قرارداد.

در بیمه سامان به علت تفاوت در نوع بیمه عمر و انتخاب سبد ریسک. تضمین ها متفاوت است.
برای مثال تضمین سود سبد پرریسک 12% می باشد.