در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
من در شهریور 95 تصادف کردم و بیمه نامه موتور هم در مهر94 تمدید شده است. من مقصر 100درصد بوده ام. از ناحیه دست دچار شکستگی شده ام. و دستم به صورت کامل جوش نخورده است. کیسه صفرا هم آسیب دید که با عمل جراحی برداشته شد. طحال هم پاره شد که خوشبختانه با عما جراحی بهبود یافت. طحال برداشته نشده است.
از آن جایی که مشمول قانون قبل از خرداد 95 میشوم میخواستم بدونم شکستگی دست من نقص عضو است؟
درآوردن کیسه صفرا نقص عضو است؟
به من دیه تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق قانون قبل فقط به تقص عضو( برداشتن کیسه صفراتون) و و طبق برسی پزشک معتمد بیمه به سایر جراحاتتون درصدی از نقص عضو تعیین خواهد شد و پرداخت خواهند کرد که مطمنن از درصدی که پزشکی قانونی برای شما تعیین کرده است کمتراست

ولی می توان با شکایت حقوقی تمام دیه ای که پزشکی قانونی مشخص کرده است براتون بگیریم