در سازمان تامین اجتماعی توسط (110 امتیاز)
سلام. برای گرفتن نمایندگی کارگذار بیمه تامین اجتماعی در شهر اصفهان برای خانمها چه شرایطی لازم است وباداشتن مدرک فوق دیپلم غیر مرتبط میشه این کار را انجام داد یا خیر.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

 تاسیس کارگزاری تامین اجتماعی با نمایندگی های بیمه تجاری تفاوت دارد. برای هر شعبه تامین اجتماعی معمولا به یک کارگزاری مجوز داده می شود که این اتفاق بعد از دادن فراخوان و آزمون های کتبی و مصاحبه های تخصصی صورت می پذیرد . آخرین فراخوان برای کارگزاری های خارج از کشور بود و در داخل کشور و حداقل در شهرهای بزرگ ظرفیت به صورت کامل پر است .

ضمنا حداقل مدرک تحصیلی لیسانس ولی رشته اهمیت خاصی ندارد و آزمون و مصاحبه مهم تر است . برای بدست اوردن اطلاعات بیشتر با اداره کل دفتر امور کارگزاری های رسمی سازمان تامین اجتماعی تماس حاصل فرمایید .

با تشکر