در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
درصورتيكه براي آسانسوري كه تعمير و نگهداري آن بدون قرارداد رسمي انجام ميشود اتفاقي بيافتد آيا شركت بيمه  پرداخت خسارت را منوط به اين شرط كه بايد حتما با شركتي جهت تعمير و نگهداري  قرار داشته باشيد مي نمايد؟
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

در صورتیکه آسانسور تازه نصب شده باشد و گواهی نامه استاندارد برای آن اخذ گردیده باشد، الزامی به ارائه قرارداد تعمیر و نگهداری وجود ندارد .

ولی برای آسانسور هایی که بیشتر از یکسال از نصب آن ها می گذرد، رویکرد شرکت های بیمه برای بیمه نمودن متفاوت است. برخی شرکت ها پرداخت خسارت را منوط به قرار داد و برخی دیگر بدون نیاز به آن انجام میدهند.

اما از نظر عرفی و رویکرد اکثر شرکت ها، به آن جهت که بیمه گذار باید حفاظت معمول را از مال خود به عمل آورد، بنابراین باید قرارداد سالیانه و یا ماهیانه با شرکت های سرویس و نگهداری وجود داشته باشد. در صورت انجام سرویس  بدون قرارداد، حتما رسید انجام سرویس را با مهر شرکت آسانسوری دریافت نمایید.

موقف باشید