در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
با توجه به افزایش حقوق پرسنل طی بخشنامه اداره کار ایا افزایش حقوق الزامیست یا میتوان انجام نداد

بعضی از قراردادها به اشتباه برای پرسنل تا ابتدای تابستان ۹۶ می باشد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

بله الزامیست
در اینجور قراردادها معمولا بندی رو مینویسن که افزایش طبق مصوبه شورای عالی کار صورت میگیره

هرچند اگر نوشته نشه هم نافی افزایش نخواهد بود

 قانون برای حداقل حقوق ١٤،٥ درصد رو تعیین كرده و برای سایر سطوح ١٢ درصد بعلاوه روزانه ۶۷۶۸ ریال البته حدودیشو گفتم