در بیمه حوادث توسط (1,290 امتیاز)
معافیت پزشکی گرفتم ولی در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم در صورتی که خودم رو بیمه حوادث کنم آیا امکان داره در صورت بروز حادثه بیمه از پرداخت خسارت اجتناب کنه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در بیمه حوادث ریسک هر شخص بسته به وضعیت سلامت و شغل و فعالیت های جانبی که انجام می دهد محاسبه می شود و متناسب با آن ریسک حق بیمه دریافت می گردد.

از بیمه گذار یا متقاضی بیمه تقاضا می شود تا پرسش های موجود در فرم پیشنهاد بیمه حوادث را تکمیل نماید تا ارزیابی ریسک به خوبی انجام شود.

حالا اینکه شما به دلیل یک ضعف جسمی یا بیماری خاص از سربازی معاف شده اید، باید علت معافیت رو به بیمه گر اطلاع دهید تا در محاسبه ریسک دچار خطا نشود.
با این وجود، در بدترین حالت این است که ریسک شما را نپذیرد (شما را بیمه حادثه نکند) و یا با مقداری اضافه نرخ (افزایش حق بیمه) یا محدود کردن میزان پوشش های بیمه حادثه (غرامت فوت به علت حادثه و هزینه پزشکی به علت حادثه و ...) شما را بیمه کند.
حتی ممکن است بیمه گر تشخیص دهد که این ضعف جسمی یا بیماری شما در حال حاضر تاثیری در ریسک شما ندارد و مثل یک شخص سالم با شما برخورد کند.