در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام
من به مدت ۶سال جای سرایدار وچون حقوقم کم بودوبیمه نداشتم توافقی  به من گفتن که بروبیرون کارکن ومن ازسال ۹۰تا حالا کارهای ساختمان انجام میدادم و ماهانه ازسال ۹۰ تاحالاحقوق از برج ۲۰۰هزارتومان که شده ۳۵۰هزار و حالا و من بیرون که کار میکردم برای من بیمه رد میکردن و حالا ساختمان به  من گیر داده بدون هیچ ادعا و حقوقی که برم

آیا چون من در طی این چند سال در کار ساختمان کارکردم و زحمت کشیدم حق و حقوقی به من تعلق میگیره یا نه..
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

کجا برایتان بیمه رد می کردند ؟ در کار ساختمانی با شرکتی کار می کردید یا روزمزد بودید ؟ واضح بفرمایید ؟

با تشکر