در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
من تصادف کردم و 10 درصد از دیه را از بیمه نامه شخص ثالث دریافت کرده ام باتوجه به اینکه بیمه عمر دارم ایا میتوانم از طریق بیمه عمر هم دیه دریافت کنم چون در بعضی از موارد بدن بهبود دائمی می باشد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های زندگی شامل پرداخت دیه نمی شوند.

در صورتیکه در بیمه نامه عمرتان پوشش نقص عضو وجود داشته باشد،با توجه به گواهی پزشکی قانونی میتونین غرامت نقص عضو رو از شرکت بیمه تون دریافت کنین.

ضمنا چنانچه در بیمه نامه زندگی تان پوشش هزینه های پزشکی بر اثر حادثه نیز داشته باشین میتونین از آن پوشش نیز تا سقف مندرج در بیمه نامه تون غرامت دریافت کنین.