در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.راکب موتورسیکلت بدون بیمه و گواهینامه مقصر و تصادف منجر به فوتش شده....ازبیمه غرامت بخواهیم یا صندوق خسارات بدنی...لطفا کامل راهنمایی بفرمایید...دیه یا غرامت اگه بدن کامله؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
دوست عزیز چنانچه راننده مقصر خودشون فوت کردن خسارت غیر قابل پرداخته
اما اگر شخص دیگری فوت کرده باشه غیر از راننده مسبب حادثه نظر به نداشتن بیمه نامه  خسارت ایشون از طریق صندوق قابل پرداخته