در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام من اعتیاد دارم و از خدمت برگشتم . برای اولین بار میخوام برم سرکار و بیمه بشم. خواستم بدونم بجز آزمایشات بدو استخدام برای بیمه هم باید آزمایش بدم؟ و آزمایش عدم اعتیاد داره؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام برای آزمایشات اولیه بیمه، آزمایش عدم اعتیاد ندارد اما در بعضی موارد کارفرما برای اینکه بداند نیروی خود سالم میباشد جهت تست مرفین وغیره مجدد جهت این تستها کارگر خود را به بعضی مراکز آزمایشگاهی معرفی میکنند