در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام من قراردادم با شرکتم آخر ۹۵ تموم شده و شرکت به من نامه عدم نیاز داده،اگه من الان اقدام کنم برای بیمه بیکاری و تمام مدارکم هم از جمله قراردادم و نامه عدم نیازم کامل باشه چقدر زمان میبره تا اولین مقرری به حسابم واریز بشه
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بستگی به تاریخ رسیدگی در اداره کار دارد چونکه شما زمانیکه به اداره کار مراجعه میکنید احتمال اینکه بعد از شکایت وقت رسیدگی طولانی باشد زیاد میباشد اگر هم مراحل به خوبی انجام شود وبعد از رای هیت تشخیص اعتراضی نباشد حدود دو تا سه ماه