در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام
سوالم این بود که من الان بیمه اختیاری ام و امسال هم که نزدیک 250 هزارتومان ماهانه پرداخت کنم . آیا منی که الان 250 تومان میدم با بیمه کار گر ساختمانی که 80 میده یا بیمه رانندگان که 170 تومن میده، زمان بازنشستگی مستمری من با اینا یکی است یعنی میزان مستمری من (بیمه اختیاری با حق بیمه بالا) با این نوع بیمه ها ( کارگران ساختمانی - رانندگان و قالیبافان با حق بیمه کمتر ) تفاوت دارد یا خیر ؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام به کسی که ماهیانه 70هزار تومن میده با شما که 250هزار تومن پرداخت میکنی تقریبا یکی است چونکه بابت بیمه 70هزارتومانی که یک کارگر پرداخت میکند الباقی آن را دولت میدهد تا به سقف حداقل برسد بخاطر آنکه هم رانندگان وهم کارگری هر دو از حمایت دولت استفاده میکنند