در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام.من 15ساله بیماری پسوریازیس دارم. میخواستم بدونم بیمه از کار افتادگی تعلق میگیره یا نه؟
بعد برای اینکه تعلق بگیره باید شاغل بود؟
واینکه خدمات درمانی هم حمایت میکنه یا مختص تامین اجتماعی هست؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر در خدمات درمانی بیمه میباشید یعنی بیمه سلامت میپردازید این پرداخت فقط جهت درمان میباشد لیکن بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت باشید قایدتا شما نباید بیکار باشید اما در تامین اجتماعی این بیماری یا هر بیماری دیگر رو مشاور نمیتواند تشخیص بدهد که صددرصد شما کارافتاده هستید یا خیر اما بستگی به نظر پزشک کمیسیون دارد اما در مورد شاغل بودن اگر در زمان بیماری شرط ماده 75 رو داشته باشید ولی بیمه پرداز نباشید میتوان از این کمیسیون استفاده کرد