در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام
احتراما به استحضار می رساند که اینجانب به مریضی لاعلاج( MS ) مبتلا میباشم و قدرت کار با دست راستم باتوجه به رشته تحصیلی و شغلی ام، ندارم حال جهت گرفتن بیمه از کارافتادگی ممنون میشم منو راهنمایی کنید.(در ضمن بنده دارای حدود 6 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی میباشم و حقوق پایه اینجانب بیشتر از حقوق پایه قانونی میباشد)
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

در صورت معرفی پزشک متخصص و نظر به ازکارافتادگی کلی (66 درصد ) می توانید به شعبه ای که بیمه واریز می کنند تشریف ببرید و درخواست از کارافتادگی کلی بدین ولی توجه داشته باشین با توجه به اینکه بیماری شما ممکن است از مدتها قبل شروع شده باشد در صورتی که قبل از بیمه شدن باشد امکان از کارافتادگی کلی با حقوق کامل وجود نخواهد داشت