در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
سلام اینجانب 21 سال سابقه بیمه دارم و 41 سال سن میخواستم ببینم راهی وجود داره بازنشسته بشم اگر اداره نامه بزنه که ایشون بازنشسه بشه میشه یا نه (جهت بانوان )
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بازنشستگی بانوان که به صورت پیش از موعد میباشد بایستی 20سال سابقه و42سال سن که بتوانند بازنشسته شوند البته این هم بستگی به آن دارد که مشمول قانون کار باشند