در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (190 امتیاز)
با سلام و احترام. من دارای 4 ماه سابقه بیمه اجباری در سمت حسابدار در شرکت صحافی هستم و دارای مدرک کارشناسی ارشد نیز هستم.

 ببخشید میخواستم خود رو بیمه مشاغل آزاد کنم و نمیخوام بیمه اختیاری ثبت نام کنم؟؟ چکار کنم؟؟ چه مدارکی لازمه؟؟ بیمه مشاغل آزاد رو میخوام بعناون حسابدار ثبت کنم مثلا کارآزاد حسابداری در شکرت های مختلف  بصورت پاره وقت.... خیلی ممنونم.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اینجانب جواب شما رو اراعه دادم اگر شما دارای جواز کسب نباشید بایستی از اتحادیه یا کانون حسابداران مبنی بر تایید شغل شما به تامین اجتماعی رو ارایه بدهید در غیر اینصورت بیمه مشاغل آزاد به شما تعلق نمیگیرد