در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام
 قانون محاسبه حقوق بازنشستگی برمبنای 2 سال آخر که تصویب شده از چه تاریخی در سازمان تامین اجتماعی لازم اجرا هست؟
آیا تبصره جریمه کارفرا بخاطر افزایش نامتعارف حقوق حذف شد یا تصویب شد؟
یعنی در صورت افزایش نامتعارف حقوق در دو سال آخر باز هم اگه و اما وجود داره و کارفرما باید جریمه پرداخت کنه یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام برنامه توسعه ششم احتمالا در اردیبهشت یا خرداد ابلاغ میشود واز زمان ابلاغ لازم الاجرا میباشد اما هنوز نسبت به جریمه کارفرما چیزی مشخص نمیباشد تا اینکه این برنامه اجرا شود