در بازنشستگی و مستمری توسط (400 امتیاز)
با سلام

مجلس محترم شورای اسلام در ماه 11 سال 95 قانونی را به تصویب گذراند که طبق آن محاسبه حقوق بازنشستگی مبنای دو سال اخر باشد اما همچنان تامین اجتماعی می گوید این قانون ابلاغ نشده

چگونه می توان متوجه شد که این قانون ابلاغ شده؟

قانونی را که مجلس تصویب کرده چقدر طول میکشد تا اجرائی شود؟

چگونه است  که در موارد مشابه اگر قانونی علیه کارگر باشد همین که صحبتش بشود اجرائی می شود اما بر عکس چنین نیست ؟

من با توجه به اینکه ارتقا شغل داشته ائم و حقوقم افزایشش بر اساس ارتقا شغل بوده اما تامین اجتماعی رشت قبول نمی کند و می گوید باید بر اساس 5 سال محاسبه شود آیا من می توانم با توجه به اینکه حکم دارم به حقم برسم ؟

 یا اینکه باید وکیل بگیرم؟ یا صبر کنم تا قانون ابلاغ شود ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام اگر حقوق شما بر اثر ارتقا شغل بوده میبایست بر مبنای دو سال آخر محاسبه کنند اما در رابطه با اجرایی شدن برنامه توسعه ششم بعد از تصویب چند ماهی زمان میبرد تا به شعبات ابلاغ شود این انتظار میرود که تا پایان اردیبهشت اجرا بشود اما شما که این همه تحمل کردید بهتره تا زمان اجرا شدن این قانون تحمل بفرمایید وبابت وکیل ومشکلات که احتمال دارد در رابطه با محاسبه میانگین 5سال بوجود بیاد صبر نمایید