در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام بنده بعلت اتمام قرارداد و مستحق دريافت بيمه بيكاري هستم و دريافت مي كنم به مبلغ ١٤٧٥٠٠٠٠ ريال

 أيا در سال ٩٦ مبلغ دريافتي من اضافه مي شود و مشمول افزايش مي شود و

 سوال بعديم اينكه بنده بعلت مشكلات بينايي پيوند قرنيه انجام دادم كه مدارك پزشكي موجوده أيا با شرايط موجود من بيمه بيكاري به دريافت بيمه از كارافتادگي و بازنشسته گي مي تواند منجر شود و لازم به ذكر كه بنده ٤٦ سال دارم

با تشكر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام باتوجه به افزایش حقوق در هر سال به بیمه بیکاری هم افزوده میشود چنانچه پزشک کمیسیون تشخیص بدهد که شما توان   کار کردن رو ندارید گرفتن بیمه بیکاری مانع از کارافتادگی نمیشود