در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام. می خواستم بدانم که ایا پوششهای اضافی ( پوشش فوت در اثر حادثه و یا پوشش نقص عضو و .....................) تاثیری در حق بیمه پرداختی ما دارد یا نه؟و چقدر باید هزینه پرداخت کنیم .

 و ایا برای فردی که حق بیمه پرداخت می کند (سرپرست )ضروری است یا نه؟ برای افراد تحت پوشش خود مانند همسر و فرزند چطور؟ لطفا نظر خود را  در این مورد برای ما توضیح دهید.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز این پوششها دارای هزینه سالیانه بین 140تا200 هزارتومانی هستند.

با توجه به نظر بیمه گذار میتوان هزینه ی این پوشش ها را از صندوق کسر کرده و یا بیمه گذار این هزینه را اضافه تر پرداخت کند که با توجه به مبحث سود و کسورات صندوق پیشنهاد می شود این هزینه علاوه بر حق بیمه جداگانه پرداخت شود.

در رابطه با دریافت این پوشش ها به طبع برای سرپرست خانواده داشتن این پوششها بهتر است چرا که در صورت بروز هرگونه اتفاق برای سرپرست خانواده از مالی در فشار خواهد بود.

برای دیگر اعضای خانواده با توجه به سن ، شغل و موارد دیگر میتوان گفت داشتن این پوشش ها الزامی خواهد بود یا خیر.

اما لطفا توجه نمایید که بیمه های عمر و سرمایه گذاری در هر دو بخش کاربرد دارند و یک بیمه نامه بدون داشتن پوشش های کافی همانند داشتن یک ماشین بدون چرخ خواهد بود.