در سوابق بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام
در سامانه جدید سوابق ثبت نام کردم  ولی رمز رو فراموش کردم و در قسمت بازیابی وقت وارد میشم به محض وارد کردن کد ملی به صورت خودکار به صفحه دیگری انتقال داده میشم و این پیام نوشته میشه

بازیابی سوال امنیتی شما با مشکل مواجه شد، چنانچه از ثبت سوال امنیتی اطمینان دارید مجددا تلاش نموده و در غیر اینصورت به نزدیکترین شعبه مراجعه نمائید.

دلیل چیست؟؟
یعنی برای بازیبابی حتما باید به شعبه مراجعه کنم.
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام برای اصلاح شماره رمز حتما بایستی به شعبه مربوطه یا نزدیکترین شعبه به واحد نامنویسی یا واحد فرابری داده ها مراجعه نمایید