در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشد میخواستم بدونم اگه یه خانم ایرانی که با یه آقای خارجی ازدواج کرده باشه و صاحب بچه شده باشن و خارج از ایران زندگی میکردن و میخوان بیان ایران زندگی کنن وخانم برن سرکار و بیمه بشن به شوهر و بچه این خانم دفترچه بیمه تعلق میگیره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه این ازدواج بصورت رسمی وقانونی ثبت شده باشد اولا سن مرد باید شصت سال باشد واز نظر کمیسیون تامین اجتماعی مرد از کارافتاده کلی تلقی گردد که بتواند تحت کفالت زن قرار گیرد اما برای فررند هیچ گونه منعی وجود ندارد