در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
من با 7سال و نیم در شرکت لامپ تصویر ایران کار میکردم به علت ورشکسته شدن من بازخرید شدم ازسال 92 حق بیمه را اختیاری ریختم و از شهریور 96 با 10 روزحقوق مستمری بگیر بیش از موعد از طریق کمیسیون پزشکی شدم

 ایا الان حق سنوات خدمت بازنشستگی به من تعلق میگیرد چگونه اقدام کنم

ممنون زهرا  حیدری
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه با شرکت مذکور تسویه حساب نکرده باشید میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت سنوات خدمت اقدام نمائید.