در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
من در ماه اردیبهشت زایمان میکنم ...و شنیدم اداره کار بعد از مرخصی زایمان باید دو سال سابقه داشته باشی تا بیمه بیکاری تعلق بگیره ...با این شرایط به نظر شما من بعد از زایمانم میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ...و مرخصی زایمانم بلا استفاده بمونه من ۷ سال سابقه بیمه دارم ...کدومش به نظر شما منطقی تره که استفاده بکنم بیمه بیکاری یا زایمان؟
چون ظاهرا نمیشه هر دو رو بگیرم با قانون جدید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنین قانونی که باید دو سال سابقه داشته باشی صحت ندارد در قانون آخرین کارگاه باید شش ماه سابقه داشته باشید اما تامین اجتماعی با یکسال سابقه درآخرین کارگاه رو موافقت میکند در ضمن در مورد بیمه بیکاری چنانچه کمیته برای شما تایید کند میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید