در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (328,530 امتیاز)

اگه به عنوان مثال در مدت 15 سال مبلغ پرداختی من 75 میلیون بوده باشد بعد از پایان قرارداد فقط به صورت ماهیانه مستمری دریافت خواهم کرد یا پول پرداختی خود راهم دریافت می کنم ؟

سوال مربوط به : در بیمه عمر بلافاصله پس از پایان قرارداد مستمری دریافت خواهم کرد یا شرایط سنی هم مد نظر قرار می‌گیرد؟

2 پاسخ
توسط (320 امتیاز)
در بیمه عمر شرایط سنی ملاک نیست چون بحث سرمایه میباشد و پس از پایان قرارداد بیمه عمر کل پول پرداختی شما به همراه سود حاصله از آن به شما به عنوان مستمری پرداخت میشود.در مورد پرداخت مستمری نیز دو حالت وجود دارد که یا کل سرمایه را به صورت یکجا دریافت میکنید و یا اینکه سرمایه را به صورت سپرده در شرکت بیمه قرار می دهید و ماهانه سودش را به عنوان مستمری دریافت میکنید و در نهایت سرمایه اصلی از آن خود شماست.
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز سوال شما در لینک زیر پاسخ داده شده است ،لطفا بر روی نوشته ی آبی رنگ کلیک نمایید.

در بیمه عمر بلافاصله پس از پایان قرارداد مستمری دریافت خواهم کرد یا شرایط سنی هم مد نظر قرار می‌گیرد؟