در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (328,530 امتیاز)

میزان مستمری بیمه عمر چقدر خواهد بود و آیا این مبلغ ثابت است یا سالیانه افزایش می‌یابد ؟

سوال مربوط به : در بیمه عمر بلافاصله پس از پایان قرارداد مستمری دریافت خواهم کرد یا شرایط سنی هم مد نظر قرار می‌گیرد؟

3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز سوال شما در لینک زیر پاسخ داده شده است ،لطفا بر روی نوشته ی آبی رنگ کلیک نمایید.

در بیمه عمر بلافاصله پس از پایان قرارداد مستمری دریافت خواهم کرد یا شرایط سنی هم مد نظر قرار می‌گیرد؟